Példaképem rajzpályázat

ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK  

Neked van példaképed? Ki az és miért ő az? Meséld el nekünk egy rajzoddal!  

 

A HiKecskemét „Helyi identitás és kohézió erősítése Kecskeméten" című projekt keretében rajzpályázatot hirdetünk a Kecskemét 9. 11. célterületeken élő általános iskolások számára. (Rákócziváros, Erzsébetváros, Kossuthváros északi része, Műkertváros, Szent László-város, Kossuthváros déli része)

Pályázati alkotás technikája: szabadon választott (grafit, színes ceruza, zsírkréta, tus, tempera, olajfesték, vízfesték, kollázs vagy ezek ötvözete). Síkbeli vagy térbeli is lehet az alkotás.  

Pályázati alkotás mérete: A/4 az egyéni indulóknak és A/3 a csoportban indulóknak  

Pályázati kategóriák:   I. kategória: 3-4. osztályos diákok számára II. kategória: 5-6. osztályos diákok számára III. kategória: 7-8. osztályos diákok számára  

Egyénileg és csoporttal is lehet pályázni, 1-1 pályaművel.

Maximális csoportlétszám 3 fő.

Pályázat beküldési határideje: 2022. május 9.  

Pályázat beküldésének módja: személyesen a Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolájában, illetve a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskolájában.

A pályaművek hátoldalán a következő adatokat hiánytalanul kérjük feltüntetni: pályázó iskola neve, a pályázó diák neve, életkora, a felkészítő pedagógus neve, nevezési kategória.   

Kizárólag olyan alkotással lehet pályázni, amely más pályázaton nem vett részt.

Minden pályázó elismerő oklevélben részesül.

Díjazás: kategóriánkként az első három helyezett kerül díjazásra, illetve kategóriánként egy különdíj kerül kiosztásra. 

A zsűri tagjai: Kunhegyesi Ferenc festőművész és Lovas Tibor művésztanár  

Pályázat eredményhirdetésének várható időpontja és helye: 2022. május 20. péntek Mezei utcai Közösségi Ház 

A díjazottak névsora a HIKecskemét Facebook oldalán és honlapján kerül kihirdetésre.  

További információ: hikecskemet@kecskemet.hu  

A rajzpályázat és kapcsolódó programja a „TOP-6.9.2-16-KE1-2017-00001 azonosító számú „Helyi identitás és kohézió erősítése Kecskeméten" című projekt keretében valósul meg.

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a résztvevők és hozzátartozóik hozzájáruljanak a megadott személyes adataik kezeléséhez a csatolt nyilatkozat kitöltésével és beküldésével. A pályázaton való részvétellel a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy az KMJV Önkormányzata a pályaműveket weboldalán és Facebook oldalán a készítő nevét feltüntetve szabadon, szerzői jog érvényesítése nélkül felhasználhassa.

9., 11. célterületek közös rendezvénye
Széchenyi 2020