Virtuális futás
versenyszabályzat

A virtuális futóverseny során a legkisebb teljesíthető táv 2 km. A megadott időintervallumon belül (2021. április 9.- augusztus 31.) legalább 3 alkalommal, egyenként minimum 2 km távot kell igazolni. Ennek teljesítése az első 500 résztvevő részére automatikusan érem biztosításával jár.

A választott táv bármilyen útvonalon/futópadon is teljesíthető. Feltétel, hogy a futás útvonala Kecskemét közigazgatási területén belül legyen.

A verseny időtartama: 2021. április 9. - 2021. augusztus 31.

A regisztráció során a 3 futás teljesítését igazoló képet kell beküldeni, mely összesítésre kerül. Minden személy egyszer regisztrálhat.

Az eredményedet regisztrálni legkésőbb 2021. augusztus 31-én éjfélig lehet.  

Az eredmények elfogadásához a következő adatokat kell megadnod:

  • Név     
  • Cím     
  • E-mail cím
  • Életkor  
  • Teljesítés igazolása fotóval (3 db kép)  

Adataidat kizárólag a verseny lebonyolításhoz használjuk majd töröljük.  

A teljesítés következőképpen igazolható:  

Egy fotó feltöltésével, ami a teljesítés adatait (táv és futott idő) tartalmazza. A fotó készülhet a telefon kijelzőjéről, az edzésalkalmazás adataival, az órád számlapjáról, futópad kijelzőjéről. A lényeg, hogy egyértelműen látható legyen rajta a teljesített táv és teljesített idő. (Ingyenesen letölthető alkalmazások pl.: Strava, adidas Running, Map My Run, Nike Run Club.)  

Mintaképek:

Futás1 Futás2Futás3    

Az érmek az regisztráció szerinti kecskeméti címre kerülnek kipostázásra.  

A beküldött képek nem kerülnek közzétételre, csak a távok és alkalmak igazolása miatt szükséges beküldeni. Persze, ha büszkén megosztanád a többiekkel, akkor #HiKecskemet címmel tedd fel a közösségi oldalra, és további nyeremények várnak rád.  

A virtuális futóversenyen mindenki saját felelősségére vesz részt és teljesíti a távot, önmaga felel az egészségi állapotáért. A szervező nem vonható felelősségre semmilyen, a táv teljesítésével kapcsolatban bekövetkezett balesetért, egészségi állapot romlásáért.    

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.  

Széchenyi 2020